I Skovbo Karate Klub træner vi Okinawa Goju-Ryu Karate Do. Klubben er medlem af Jundokan Danmark/Norge som er den danske afdeling under O.G.K.K i Okinawa.

Goju-ryu Karate Do stammer fra Okinawa som er en lille ø der ligger ca. 1500 km. syd for Tokyo. Goju-ryu Karate Do, som betyder den hårde (GO) og bløde (JU) skole (RYU) for den tomme (KARA) hånds (TE) vej (DO), blev grundlagt af Chojun Myagi Sensei, og er i dag en af de mest trænede karate stilarter i verden.

Vores dojo

Skovbo Karate holder til i Vemmedrup. Vi træner i salen hvor der er spejle og ophæng til bl.a. sandsække, og i den store hal. Vi har tre karate hold og et konditions hold. Et børnehold hvor man kan træne fra man er 7 år til 10 år, og et ung/voksen hold hvor kan kan træne fra man er 10 år. Vores Ichiban hold er for klubbens instruktører, instruktørassistenter, brun- og sortbælter. Konditions holdet er for dem der ønsker at supplere deres træning med ekstra konditions og fysisk træning.

I vores dojo (træningssal) har vi bl.a. måtter, træningsudstyr som sandsække, sparke- og slagpuder.

AdresseVemmedrup hallen

Vindegårdsvej 1
4632 Bjæverskov

Ring eller send email til:

Mugo Petersen
Tlf. 31667121
Email. skovbokarate@gmail.com

Mere information

Vores Facebook side

Vi er meget aktive på facebook. Klik her for at se de seneste nyheder på vores Facebook side.https://www.facebook.com/SkovboKarate/

Vores Facebook gruppe

Hvis du selv vil bidrage med noget til dine med udøvere kan du skrive i vores Facebook gruppe som er for alle klubbens medlemmer. Her kan du bl.a. stille karate-spørgsmål som helt sikkert kan besvares af et medlem.

SKK Facebook gruppe

vores kommende aktiviteter

Se alle kommende aktiviteter her.

SKK Begivenheder

Vi er medlem af Jundokan Danmark

Skovbo Karate Klub er medlem af Jundokan Danmark/norge som er den danske afdeling under O.G.K.K - Okinawa Goju-ryu Karate-do Kyokai.

Jundokan Danmark/norge