Oss Alle.

Sempai David, som har været instruktør på ung-/voksen holdet i 3 år starter i Flyvevåbnet i februar 2019. Sempai David får derfor ikke mulighed for at fortsætte som Instruktør for holdet. Sempai David skal have kæmpe stort tak for sin indsats i klubben, hvor han har sikret at vi i dag har nogle teknisk dygtige og stærke karate-ka'er. Vi ønsker Sempai David al´ held og lykke med sin uddannelse i Flyvevåbnet. Han kommer naturligvis forbi dojoen når tiden tillader det.

Vi skal også sige tusind tak til Sempai Jim, som i mange år har undervist på børneholdet. Sempai Jim træder ud af sin rolle som daglig instruktør på børneholdet, men har lovet at komme forbi i ny og næ for at give en hånd med, sikkert også for at følge lidt med i hans unge elevers udvikling. Sempai Jim fortsætter med at fungere som instruktør men på ad hoc basis.

Sempai Martin som i dag underviser 10. kyu (hvidt bælte) til 6. kyu (grønt bælte med snip), overtager Sempai Davids hold og skal fremover undervise alle fra 5. kyu (blåt bælte) til Ichiban (brun og sort).

Sempai Kenneth overtager Sempai Martins hold og skal fremover undervise voksne og juniorer fra 10. kyu til 6- kyu.

Så er der Sempai Jette og Sempai Lisa tilbage på børneholdet. Her har Sempai Joakim meldt sig som instruktør på børneholdet.

Tusind tak for det Sempai Joakim, og velkommen på instruktør teamet

Ændringerne træder i kraft 1. januar 2019.

Oss

Sensei