I Skovbo Karate Klub træner vi Okinawa Goju-Ryu Karate Do. Klubben er medlem af Jundokan Danmark/Norge som er den danske afdeling under O.G.K.K i Okinawa.

Goju-ryu Karate Do stammer fra Okinawa som er en lille ø der ligger ca. 1500 km. syd for Tokyo. Goju-ryu Karate Do, som betyder den hårde (GO) og bløde (JU) skole (RYU) for den tomme (KARA) hånds (TE) vej (DO), blev grundlagt af Chojun Myagi Sensei, og er i dag en af de mest trænede karate stilarter i verden.

Jundokan Danmark/Norge Honbu dojo

Skovbo Karate holder til i Vemmedrup. Vi træner i salen hvor der er spejle og ophæng til bl.a. sandsække, og i den store hal. Vi har tre karate hold. Et børnehold hvor man kan træne fra man er 7 år til 10 år, og et voksen og junior hold hvor kan kan træne fra man er 10 år. Vores Ichiban hold er for klubbens instruktører, instruktørassistenter, brun- og sortbælter.

Jundokan Danmark/Norge stilartsmesterskaber

Vi deltager i et årlig mesterskab hvor vi stiller op i kata og kumité (frikamp). Vi har to årlige graduering og så har vi en del klub-aktiviteter som f.eks. sommerfest, instruktørkurser, gennembrydningskurser, og paintball.

Skovbo Karate - Sommerfest

I vores dojo (træningssal) har vi bl.a. måtter, træningsudstyr som sandsække, sparke- og slagpuder.

Adresse

Vemmedrup hallen

Vindegårdsvej 14632 Bjæverskov
Ring eller send email til:
Mugo Petersen
Tlf. 31667121
Email. skovbokarate@gmail.com

Mere information

Vores Facebook side

Vi er meget aktive på facebook. Klik her for at se de seneste nyheder på vores Facebook side.

https://www.facebook.com/SkovboKarate/

Vores Facebook gruppe

Hvis du selv vil bidrage med noget til dine med udøvere kan du skrive i vores Facebook gruppe som er for alle klubbens medlemmer. Her kan du bl.a. stille karate-spørgsmål som helt sikkert kan besvares af et medlem.

Vi er medlem af Jundokan Danmark

Jundokan Danmark/norge

Skovbo Karate Klub er medlem af Jundokan Danmark/norge som er den danske afdeling under O.G.K.K - Okinawa Goju-ryu Karate-do Kyokai.

Vi ses til træning...