Faxe Hallerne Mandag den 17. juni 2019. Udøvere fra Faxe, Suså, Brøderup og Skovbo Karate klub var mødt op til deres endelige sortbælte prøve. Fra Skovbo havde vi Sempais Ulrik, Theban, Dennis, Martin og Jette.

Det var som altid er et privilegium at overvære nogle af landets dygtigste karateka'er folde sig ud. Denne gang var ikke anderledes, der var fuld tryk på fra start til slut, hvilket resultatet i en vel gennemført graduering.

Alle var velforberedt og der var heller ingen tvivl om at de havde bestået den hårde DAN prøve. Kæmpe tillykke til alle der var til prøve.

Kæmpe stort tillykke til Sempai Ulrik, som blev gradueret til Junior-shodan. Sempai Theban fik endelig sin SHODAN. Sempais Dennis, Martin og Jette, tog den helt store gevinst da de bestod den svære og meget krævende prøve til SANDAN (3. Dan sort bælte).

Tak til alle Instruktører og Ichibanner der har hjulpet med at forberede vores dygtige folk, og særlig tak til Sensei Yogan, som har sørget for ekstratræninger, så alle stort set har kunne træne hver dag.

Det var så den sidste prøve inden sommerferien. Med 7 af vores Icbibanner der har bestået deres DAN prøve kunne det ikke have været bedre. Kæmpe tillykke til jer alle!!

Graduering Mandag den 17. juni 2019
Graduering Mandag den 3. juni 2019

Oss

Sensei